Forward Print

NIEUWS

Vier minizagen, met één hand te bedienen
Vier minizagen, met één hand te bedienen
We stellen graag onze vier minizagen met motor achterin (‘rear motor’) aan je voor. Ze combineren de kracht van een grote zaag met een grotere flexibiliteit en precisie.

POWX1410 | POWX1415 | POWX1420 | POWX1425
80.000 Honingbijen zoemen op terras van Varo
80.000 Honingbijen zoemen op terras van Varo
Varo heeft er heel wat vlijtige werknemers bij. Zo’n 80.000 bijen produceren vanaf nu ijverig honing vanuit twee goedgevulde bijenkasten op het bedrijfsterras in Lier. Varo draagt zo zijn steentje bij om de bedreigde Belgische bijenpopulatie een extra duw in de rug te geven.
Schuurroller
Schuurroller
Met deze veelzijdige schuurroller kan je niet alleen vlakke delen schuren, maar ook gemakkelijk groeven en bochten bewerken. Vanaf nu hoef je niet langer met de hand te schuren.
Boor- & breekhamers
Boor- & breekhamers
Flip-overzaagmachine
Flip-overzaagmachine
Waarom kiezen tussen een verstekzaag of tafelzaag? Deze flip-overzaag-machine is het allebei!
Handgereedschap Tuin 2016
Handgereedschap Tuin 2016
Kreator brengt vanaf nu ook een volledig nieuwe lijn handgereedschap voor de tuin en een waterassortiment. Ontdek snel de modellen voor beginners én tuinfanaten in de nieuwe Kreator tuincatalogus.
Tuincataloog 2016
Tuincatalogus 2016
Blader door onze Powerplus tuincatalogus en ontdek het nieuwe assortiment tuingereedschap.
Wat als?
Wat als?
Wat als verkoop écht een kinderspel was? Wat als vrouwen aan de macht waren bij aankoop? De medewerkers van Varo laten hun fantasie de vrije loop en bedenken hoe anders het zou kunnen zijn op de werkvloer.
Hogedrukreiniger POWXG9008
Hogedrukreinger POWX9008
De lente is in het land. Laat je terras, tuinmeubels, caravan, ... weer blinken dankzij deze hogedrukreiniger met krachtige eco-motor. Geniet van het heerlijk buiten zijn!
Mathieu is wereldkampioen
Mathieu is wereldkampioen
Amper 20 jaar is hij en nu al wereldkampioen veldrijden. Mathieu van der Poel startte in Tabor, Tsjechië als topfavoriet en maakte zijn rol helemaal waar. De Nederlander reed van begin tot einde op kop. Zijn grootste concurrent Wout Van Aert pakte de zilveren medaille, het brons was voor Lars van der Haar. BKCP-Powerplus kan met trots zeggen dat ze de jongste wereldkampioen ooit bij de profs in hun cycloteam hebben.
1 - 10 / 34
Copyright 2011 VARO - Vic Van Rompuy nv