Forward Print

Service

Reeds 50 jaar staat Varo tot uw dienst. Een professionele service is voor ons van uiterst belang en daarom spelen we graag snel en accuraat in op de laatste marktontwikkelingen en wisselende wensen van ons cliënteel.

Tot 5 jaar Garantie

Bij aankoop van elektrische gereedschappen krijgt u een kwaliteitsgarantie van 2 jaar, maar op onze Powerplus X en XQ-lijn bieden wij respectievelijk zelfs 3 en 5 jaar garantie! Klik hier voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Indien er zich dus toch een probleem zou stellen met één van de elektrische gereedschappen, staat een volledig technisch team klaar met al het vereiste materiaal en de nodige onderdelen om reparaties binnenshuis af te handelen.

U kan onze technische dienst steeds telefonisch, per fax of via e-mail bereiken.

Tel.: 03/292.92.90
Fax: 03/292.92.70
E-mail: support@varo.com

Stijlvol Design

Om de introductie van nieuwe artikelen te versnellen, stelt Varo displays, affiches en ander presentatiemateriaal ter beschikking van de klant. Dit POS materiaal wordt samen met onze verpakkingen ontworpen door ons eigen grafisch team.Merchandising

Ons productaanbod wordt zo goed mogelijk in de kijker gezet door ons team van merchandisers. Zij verzorgen onder andere de installatie van onze nieuwe producten in de winkels van onze klanten.
Copyright 2011 VARO - Vic Van Rompuy nv