Forward Print

Varo sponsoring

Sporten brengt mensen samen en is goed voor lichaam en geest. Varo verbindt zich met Powerplus aan heel wat sportverenigingen en sportieve evenementen.
 
Hubo Limburg United
Powerplus sponsort eerste klasse basketbalploeg Hubo Limburg United en krijgt daarbij zelfs een persoonlijke speler toegewezen: Jordan Swings. De Amerikaan is de shooting-guard op het veld en heeft als belangrijkste taak om te scoren. Hoe meer, hoe beter!
 
Gymplus
Een delicate evenwichtsoefening aan de ringen, een dubbele salto met schroef,… Voor jou en ik misschien iets te ingewikkeld om uit te voeren, maar niet voor de jongens en meisjes die bij de Mortelse turnclub Gymplus het beste van zichzelf geven in de disciplines Artistieke Gymnastiek (‘toestelturnen’), Demo en Tumbling.
 
Loopevents
Powerplus sponsort in de omgeving ook de Natuurlopen van Lier en Boechout Loopt. Deze loopevents kennen verschillende afstanden, waardoor zowel beginnende lopers, kinderen,… als meer fanatieke marathonlopers hun beste beentje kunnen voorzetten.
 
Abarth Works Museum
De grootste collectie rallywagens van Abarth ter wereld. Die vind je terug in het Abarth Works Museum in Lier. Bovendien staat er ook een van de grootste verzamelingen rallywagens die, net zoals Abarth, vallen onder Fiat of ooit tot Fiat hebben behoord zoals o.a. Alfa Romeo, Simca en Lada.
 
Les Débrouillardes
Beginnende klussers kunnen bij Les Débrouillardes terecht voor workshops rond elektriciteit, sanitair, betegelen, boren, … Geen saaie bedoening, maar bruikbare, praktische lessen waar alles eenvoudig, maar duidelijk wordt uitgelegd. Powerplus sponsort graag met dhz-gereedschap.
Varo beseft dat het als sterk groeiend bedrijf een belangrijke rol kan spelen op het vlak van duurzaamheid en milieu.
 
Energiezuinige LED-verlichting
Varo installeerde als pionier in België een intelligent ledverlichtingsysteem in zijn logistiek centrum. De milieuvriendelijke lichtinstallatie is niet alleen energiezuinig en kostenbesparend. Ook het personeel geeft aan dat het nu veel aangenamer en veiliger werken is.
 
Varo bijen
Als eerste bedrijf in Lier ontving Varo ook met open armen de honingbijen van imker Rik Janssens van Amielo. Door het plaatsen van de bijenkasten krijgen de onder druk staande bijenpopulaties in België de nodige ademruimte. Het aantal bijen daalt namelijk drastisch.
Copyright 2011 VARO - Vic Van Rompuy nv