Forward Print

Organisatie

Omwille van een constante expansie beschikt Varo vandaag over een eigen magazijnruimte. Hier wordt permanent een groot aantal palletten in voorraad gehouden. Deze reserve geeft de nodige flexibiliteit en garandeert onze klanten een constante beschikbaarheid en een snelle levering, zowel in binnen- als buitenland. De nauwe samenwerking tussen de aankoop- en verkoopafdeling resulteert in een vlotte dienstverlening naar onze klanten toe.

De orderpicking en logistieke behandeling zijn hoofdzakelijk in Lier geconcentreerd. Jaarlijks worden ruim 3 500 containers geïmporteerd en meer dan 1 000 000 orderlijnen verwerkt. De verpakkingen, reclamematerialen en website worden binnenshuis ontworpen door ons grafisch team. Alsook displays, affiches en ander presentatiemateriaal dat ter beschikking van de klant wordt gesteld en geïnstalleerd door onze merchandisers.

Ons zusterbedrijf Varo Iberica Bricolage werd in 2001 opgezet om onze merken en aanwezigheid in Spanje en Portugal te garanderen. Om onze aankoop- en verkoopafdelingen te ondersteunen hebben we daarnaast ook ons eigen kantoor in Hongkong die de internationale distributie realiseert.

Eind 2006 werd eveneens een nieuw kantoor in Shanghai opgezet, vanwaar we de Chinese productiemarkt op de voet kunnen volgen. Technisch onderlegde specialisten zorgen er voor de kwaliteitscontrole van onze producten. Alle machines worden in de modernste bedrijven nauwlettend geassembleerd en uitvoerig getest. Varo gaat er prat op solide hoogwaardige toestellen te kunnen aanbieden aan klantvriendelijke prijzen.

Bedrijfsfilm

Video

Copyright 2011 VARO - Vic Van Rompuy nv